Hemelvaartsdag geopend 12.00-17.00 / Openingstijden Showroom: Maandag 13.00 - 18.00, Dinsdag tot en met zaterdag 10.00 - 18.00, Donderdagavond koopavond tot 21.00.

Nieuwe producten

Luchtdrukwapens en antieke wapens

STAAL Outdoor is dé specialist op het gebied van luchtdrukwapens. Met name wanneer het gaat over buksen en alle accessoires die daarbij horen, beschikken wij over vele jaren ervaring en veelzijdige kennis. Dankzij een passie voor het vak en de schietsport, kunnen wij net dat stukje extra leveren waar u als liefhebber naar op zoek bent. Een nieuwe luchtbuks kopen? Een oude buks laten repareren? Een antiek vuurwapen om uw collectie compleet te maken? Het kan allemaal bij STAAL Outdoor, het familiebedrijf met ervaring en kennis van de sport.

Luchtdrukwapens buks kopen

Buksen, toebehoren en nog veel meer

Als familiebedrijf zijn wij vooral trots op ons zeer uitgebreide assortiment. Niet alleen bieden we buksen aan in diverse prijsklassen en uitvoeringen, ook kunt u bij ons terecht voor kruisbogen, handbogen, messen en diverse toebehoren, zoals richtkijkers en tassen. Maar bovenal staan wij garant voor de beste service en persoonlijke aandacht, waaruit voor u het beste advies komt.

Vergunning

Veel producten, van luchtwapens tot kogeltjes, zijn bij ons legaal verkrijgbaar zonder dat u een vergunning nodig heeft. Wel moet u minimaal 18 jaar zijn en dat kunnen aantonen bij uw aankoop. Wij zijn een volledig erkende wapenhandel, waar enkel gediplomeerd personeel werkt. Door eigen ervaringen kan iedereen binnen STAAL Outdoor u voorzien van het juiste advies voor het wapen dat u zoekt, of dat nu een buks is, een boog of een mes.