Subcategorieën

  • Luchtbuksen
    Luchtbuks kopen? Bekijk hier de beste buksen & pistolen [Met & Zonder magazijn] ➤ StaalOutdoor.nl ✅Ruim assortiment ✅Snelle levering ✅Deskundig
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 806

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 806

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wapens kopen?

Een wapen kopen doet u niet zomaar. Het is namelijk niet iets waarvoor u even naar de supermarkt fietst. Een aantal belangrijke zaken spelen een rol bij de aanschaf van een wapen. STAAL Outdoor is zich daar zeer van bewust en denkt daarom graag met u mee bij het kopen van een wapen. Het gediplomeerde personeel gaat met u in gesprek om samen tot een advies voor het juiste product te komen. Wist u bijvoorbeeld dat u voor geen enkel product in onze webshop een wapenvergunning c.q. verlof nodig heeft? De enige voorwaarde die geldt is dat u minimaal 18 jaar oud bent.

Dankzij de veelzijdige kennis en ervaring van elk individu, kunnen we u veel vertellen over de verschillende soorten wapens uit ons assortiment en hun eigenschappen. Dit vakmanschap, in combinatie met een uitstekende service, maakt ons uniek. Daarbij verzorgen wij ook de eventuele reparatie van uw wapens. Vanzelfsprekend beschikken wij over de juiste vergunningen om actief te mogen zijn in deze branche. STAAL Outdoor is een familiebedrijf waar we ons met alle liefde en plezier volledig voor inzetten.

Assortiment wapens

Assortiment wapens

STAAL Outdoor biedt een ontzettend groot en compleet aanbod aan wapens. Van luchtbuksentot messen en van kruisbogen tot antieke wapens. Uiteraard ook leverbaar met de nodige accessoires.

Luchtdrukwapens

Met name op het gebied van luchtbuksen zijn wij de specialist binnen Nederland. Binnen deze categorie maken we onderscheid tussen geweren en pistolen. En uiteraard bieden wij ook diverse accessoires aan voor een compleet pakket; kogeltjes, schietkaarten en richtkijkers. Dankzij professioneel advies en de beste service koopt u altijd iets waar u jarenlang plezier van heeft.

Wapens kopen

Antieke vuurwapens

STAAL Outdoor biedt een uiteenlopend assortiment aan antieke vuurwapens. Onder deze categorie scharen we bijvoorbeeld klassieke antieke wapens, die geheel volgens artikel 18 R.W.M. Zijn vrijgesteld. U heeft dus geen vergunning nodig voor het kopen van deze vrijgestelde wapens.

Daarnaast hebben we een prachtig aanbod aan gedeactiveerde wapens (EU-Deco). Dit zijn vuurwapens die onklaar zijn gemaakt, volgens alle geldende wettelijke voorschriften. Een zeer divers aanbod en een aanwinst voor elke liefhebber of verzamelaar van vuurwapens.

Kruisbogen & Handbogen

Naast de diverse vuurwapens, hebben we ook een mooi aanbod aan kruisbogen en handbogen voor u geselecteerd. Voor het gebruik van deze wapens heeft u ook geen vergunning nodig, maar we raden u wel aan om voorzichtig om te springen met uw aankoop. Ons personeel adviseert u graag over het gebruik van een kruis- of handboog.

Om ook daadwerkelijk aan de slag te kunnen met de boog, hebben we bijpassende extra’s in het assortiment, zoals blazoenen en natuurlijk diverse pijlen voor de boogsport.

Messen

Mooie en degelijke messen mogen niet ontbreken in het assortiment van een wapenhandel. Een uitgebreid aanbod aan:

  • ● Vouwmessen
  • ● Jachtmessen
  • ● Machetes
  • ● En nog meer messen

Ook de echte Bear Grylls messen voor een back to basic vakantie is bij ons verkrijgbaar.