Wapens

Tonen als Foto-tabel Lijst

281 Resultaten

per pagina

Wapens kopen?

Een wapen kopen doet u niet zomaar. Het is namelijk niet iets waarvoor u even naar de supermarkt fietst. Een aantal belangrijke zaken spelen een rol bij de aanschaf van een wapen. STAAL Outdoor is zich daar zeer van bewust en denkt daarom graag met u mee bij het kopen van een wapen. Het gediplomeerde personeel gaat met u in gesprek om samen tot een advies voor het juiste product te komen.

Dankzij de veelzijdige kennis en ervaring van elk individu, kunnen we u veel vertellen over de verschillende soorten wapens uit ons assortiment en hun eigenschappen. Dit vakmanschap, in combinatie met een uitstekende service, maakt ons uniek. Daarbij verzorgen wij ook de eventuele reparatie van uw wapens. Vanzelfsprekend beschikken wij over de juiste vergunningen om actief te mogen zijn in deze branche. STAAL Outdoor is een familiebedrijf waar we ons met alle liefde en plezier volledig voor inzetten.

Assortiment wapens

Assortiment wapens

STAAL Outdoor biedt een ontzettend groot en compleet aanbod aan wapens. Van luchtbuksen tot messen en van kruisbogen tot antieke wapens. Uiteraard ook leverbaar met de nodige accessoires. Verder hebben wij klein kaliber en groot kaliber geweren, pistolen en revolvers in ons assortument.

Luchtdrukwapens

Met name op het gebied van luchtbuksen zijn wij de specialist binnen Nederland. Binnen deze categorie maken we onderscheid tussen geweren en pistolen. En uiteraard bieden wij ook diverse accessoires aan voor een compleet pakket; kogeltjes, schietkaarten en richtkijkers. Dankzij professioneel advies en de beste service koopt u altijd iets waar u jarenlang plezier van heeft.

Antieke vuurwapens

STAAL Outdoor biedt een uiteenlopend assortiment aan antieke vuurwapens. Onder deze categorie scharen we bijvoorbeeld klassieke antieke wapens, die geheel volgens artikel 18 R.W.M. Zijn vrijgesteld. U heeft dus geen vergunning nodig voor het kopen van deze vrijgestelde wapens.

Daarnaast hebben we een prachtig aanbod aan gedeactiveerde wapens (EU-Deco). Dit zijn vuurwapens die onklaar zijn gemaakt, volgens alle geldende wettelijke voorschriften. Een zeer divers aanbod en een aanwinst voor elke liefhebber of verzamelaar van vuurwapens.

Wapens kopen bij STAAL Outdoor

Wilt u een van onze wapens kopen? Dan profiteert u van vele voordelen. Allereerst bieden wij gratis verzending bij een bestelling vanaf €100. Altijd snel geleverd zodat u binnen de kortste keren met een van onze wapens onze geliefde schietsport weer kunt beoefenen. Komt u er niet helemaal uit of heeft u uw gewenste product niet gevonden? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, waar enkel deskundig en gediplomeerd personeel werkzaam is. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste wapen tussen ons enorme assortiment.