Subcategorieën

 • Geweren
  Loodjesgeweer of Luchtkarabijn kopen? Bekijk hier de beste geweren [o.a. Diana] ➤ StaalOutdoor.nl ✅Ruim assortiment ✅Snelle levering ✅Deskundig
 • Pcp Luchtbuksen
  PCP Luchtbuks kopen? Bekijk hier ons aanbod persluchtwapens [o.a. Crosman & Hatsan] ➤ StaalOutdoor.nl ✅Ruim assortiment ✅Snelle levering ✅Deskundig
 • Pompbuks
  Crosman, Norconia of Sheridan pompbuks kopen? Bekijk hier al onze pompbuksen ➤ StaalOutdoor.nl ✅Ruim assortiment ✅Snelle levering ✅Deskundig
 • CO2 buks
  CO2 buks kopen? Bekijk hier het assortiment in krachtige en toch goedkope luchtbuksen ➤ StaalOutdoor.nl ✅Ruim assortiment ✅Snelle levering ✅Deskundig
 • Zijspanner luchtbuksen
  Groot aanbod aan zijspanner luchtbuksen in diverse kalibers en diverse fabrikanten waaronder Diana en Baikal. Goed geprijsd en snel geleverd.
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 214

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. SNIPER Torpedo Luchtbuks
  SNIPER Torpedo Luchtbuks
  Special Price € 84,95 Regular Price € 90,00
 2. Umarex UX Morph pistol SET
  Umarex UX Morph pistol SET
  Special Price € 85,00 Regular Price € 89,00
 3. SNIPER Hunter Luchtbuks SET
  SNIPER Hunter Luchtbuks SET
  Special Price € 89,99 Regular Price € 95,00
 4. SNIPER Torpedo Luchtbuks SET
  SNIPER Torpedo Luchtbuks SET
  Special Price € 94,95 Regular Price € 110,00
 5. Webley Rebel Pompbuks
  Webley Rebel Pompbuks
  Special Price € 95,00 Regular Price € 99,95
 6. Webley Rebel pompbuks SET
  Webley Rebel pompbuks SET
  Waardering:
  100%
  Special Price € 99,99 Regular Price € 115,00
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 214

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Luchtbuks kopen?

U wilt een luchtbuks kopen voor uw nieuwste hobby of u bent toe aan vervanging van de oude? Bij STAAL Outdoor bent u aan het juiste adres voor de beste kwaliteit en goedkope luchtbuksen. Een unieke combinatie van vakmanschap, een enorme hoeveelheid kennis en een passie voor de schietsport, maakt dat wij uw partner zijn als het gaat om de perfect buks voor u. Wij voorzien u van persoonlijk en eerlijk advies, zodat u elke keer met plezier de trekker overhaalt. Bovendien hanteren wij zeer schappelijke prijzen.

Buks of luchtbuks kopen

Assortiment buksen

Buksen of luchtbuksen, windbuksen of luchtdrukwapens, zijn er in diverse soorten en maten. En wij hebben een compleet aanbod voor u, maar er zijn wel wat verschillen. Zo maken we onderscheid tussen geweren en pistolen. Daarnaast zijn er nog andere factoren die bepalen welke buks het best bij uw wensen past. We zetten de belangrijkste buksen en hun eigenschappen hieronder even op een rij. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over een bepaald soort geweer of pistool? Aarzel dan niet om ons te bellen; we staan u graag te woord en adviseren u bij het kopen van een buks.

Een greep uit ons assortiment:

 • ● Knikloop luchtbuks
 • ● Onderspanner luchtbuks
 • ● CO2 luchtbuks
 • ● PCP luchbuks
 • ● Luchtbuks met magazijn

Knikloop luchtbuks

Een knikloop luchtbuks is een vertrouwd wapen en bovendien gemakkelijk te bedienen. Ideaal voor de beginnende schutter. Verkrijgbaar in diverse kalibers en leverbaar met een traditionele veer, maar ook met gasramveer.

Onderspanner luchtbuks

Een onderspanner luchtbuks werkt door middel van het aanspannen van de hendel onder de loop. Bekijk elk afzonderlijk product voor details over bijvoorbeeld de mondingssnelheid en kaliber waarin deze leverbaar is.

Luchtbuks met magazijn

CO2 luchtbuks

Een CO2 luchtbuks werkt over het algemeen op 12 grams CO2 patronen. De buks haalt hier zijn schietkracht uit.

PCP luchtbuks

Dit type buks gebruikt gecomprimeerde lucht als drijfgas om te schieten. Deze perslucht geweren en pistolen zijn te vullen door middel van een pomp of een duikfles.

Luchtbuks met magazijn

Een luchtbuks met een magazijn stelt u in staat om meerdere keren achter elkaar te schieten zonder daarbij te hoeven herladen. Daarnaast bieden we semi-automatische, maar ook volledig automatische wapens aan.