Antieke wapens

Tonen als Foto-tabel Lijst

36 Resultaten

Pagina
per pagina

Antieke wapens kopen?

Het aanbod antieke wapens bij STAAL OUTDOOR is groot een veelzijdig. Naast een aantal vrijgestelde wapens, bieden we een zeer divers assortiment aan antieke vuurwapens die onklaar zijn gemaakt. Dit aanbod aan zogenaamde EU-Deco wapens varieert van wapens uit de Tweede Wereldoorlog tot moderne wapens zoals een AK47 en een Uzi.

Antieke wapens kopen

Assortiment antieke wapens

Zoals gezegd bestaat het assortiment uit veel verschillend soorten wapens. Voor de verzamelaar of de echte liefhebber van bijzondere of bekende antieke geweren en pistolen zit er altijd wel een model bij dat als mooie aanvulling voor uw collectie zeker niet misstaat.

Zo vindt u onder andere prachtige en originele exemplaren uit de Tweede Wereldoorlog. Denk bijvoorbeeld aan een originele PPSH41 (Tula) of een DP28. Maar ook veel Britse en Duitse wapens hebben wij in ons assortiment.

De modellen die bij ons verkrijgbaar zijn, zijn allemaal volgens de nieuwste Europese wettelijke normen onklaar gemaakt en zijn daarom vrij verkrijgbaar vanaf 18 jaar. Kijk nog eens rustig door ons bovenstaande assortiment en vind bekende vuurwapens, zoals:

  • Mosin Nagant
  • AK47
  • Bren
  • Uzi
Antieke vuurwapens gedeactiveerd

STAAL Outdoor

Wij zijn een erkend en gecertificeerd bedrijf, met enkel gediplomeerd personeel en een passie voor luchtbuksen en wapens. We kunnen u daarom veel, zo niet alles, vertellen over de wapens die wij aanbieden. Een persoonlijk advies is daarbij ook één van de factoren die wij belangrijk vinden. Wij staan u dan ook graag telefonisch te woord om uw vragen te beantwoorden of u te adviseren. Ook kunt u ons bereiken via WhatsApp.  Wij bieden net dat stukje extra service waar u naar op zoek bent. Ook voor het laten uitvoeren van reparaties bent u bij ons aan het juiste adres.

Alle antieke wapens in onze winkel mag u kopen zonder vergunning. De enige voorwaarde die gesteld wordt, is dat u minimaal de leeftijd van 18 jaar bereikt heeft. Voor de vrijgestelde wapens geldt dat u het wapen mag bezitten. U krijgt er daarom ook een vrijstellingscertificaat bij.