ezgif.com-gif-maker_2_

 Showroom Maandag 25-9 t/m

Woensdag 27-9 gesloten

Online bestellingen worden dagelijks verzonden


STAAL OUTDOOR

Windbuks

Tonen als Foto-tabel Lijst

95 Resultaten

per pagina

Windbuks kopen?

Op zoek naar een windbuks van hoogwaardige kwaliteit en tegen een scherpe prijs? STAAL Outdoor is uw partner voor het aanschaffen van de best passende buks. Of u nu een windbuks wilt kopen met of zonder richtkijker, met een lange of korte loop of met magazijn of zonder; in ons assortiment treft u het allemaal. Filter eenvoudig door ons filtermenu en vind het perfecte model. Wij hebben een grote kennis over ons gehele assortiment. Heeft u dus nog vragen over een van onze producten of wilt u advies ontvangen? Schuw dan niet om contact met ons op te nemen. Wij voorzien u graag van de beste hulp zodat u de perfecte windbuks koopt.

Windbuks kopen

Windbuks, luchtbuks of luchtdrukgeweer?

Er bestaan diverse benamingen voor de windbuks. Velen noemen het ook een luchtbuks, luchtdrukgeweer of luchtkarabijn. Hoe u het ook noemt, bij STAAL Outdoor – erkende wapenhandel – weet u zeker dat u zichzelf van het juiste product voorziet.  Een windbuks wordt ook wel eens verward met een pompbuks, maar hier zit een duidelijk verschil in. Bij laatstgenoemde wapen wordt er door het pompen een bepaalde hoeveelheid druk opgebouwd dat de kracht van het schot bepaald.

Windbuksen daarentegen worden voortgestuwd dankzij een knikloop, onder- of zijspanner, perslucht (PCP) of CO2 systeem. Deze systemen worden simpelweg onderverdeeld in twee soorten:

  • Veerdruksysteem
  • Gasdruksysteem

Veerdruksysteem

De knikloop en onderspanner systeem vallen onder het veerdruksysteem. Hierbij wordt de luchtdruk in de winkbuks opgebouwd door een zuiger. Deze luchtdruk wordt vervolgens met een veer op hoge snelheid naar voren geduwd in een cilinder. Deze cilinder bevat een kleine ronding aan het uiteinde dat uitmondt in de loop van de buks.

Knikloop windbuks

Gasdruksysteem

Windbuksen op basis van een zijspanner, perslucht of CO2 worden geschaald onder het gasdruksysteem. Ook de pompbuksen vallen onder dit systeem. Buksen met gasdruksysteem werken ofwel dankzij een vast of afneembaar gasreservoir of waarbij de gasdruk voor elk schot moet worden opgebouwd. Bij deze laatste manier horen windbuksen met onderspanner (en pompbuksen). CO2 en perslucht buksen werken op basis van de eerstgenoemde manier.

STAAL Outdoor

STAAL Outdoor is een gerenommeerd specialist in windbuksen. Bovendien beschikken we over alle vereiste keurmerken die van een wapenhandel gevraagd worden en werken we uitsluitend met gediplomeerd personeel. Dat is voor ons dan ook de basis van een stukje knowhow en het leveren van de beste service, waarbij we u als klant voorzien van het juiste advies.