Zijspanner luchtbuksen

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 Resultaten

 1. Baikal IZH 61 Luchtbuks SET
  Waardering:
  100%
  Aanbiedingsprijs € 189,00 Normale prijs € 200,00
 2. Artemis SR900S
  Waardering:
  100%
  € 225,00
 3. Diana 48 Luchtbuks
  Aanbiedingsprijs € 455,05 Normale prijs € 479,00
 4. Diana 54 Airking Pro
  Aanbiedingsprijs € 679,00 Normale prijs € 750,00
 5. Diana 54 Airking Pro Laminated
  Waardering:
  100%
  Aanbiedingsprijs € 825,55 Normale prijs € 869,00
per pagina

Zijspanner luchtbuks kopen?

Een zijspanner luchtbuks kan voor voordelen zorgen. Een groot voordeel is dat de loop vastzit en vaak meer naar achteren gemonteerd is. Hierdoor is de luchtbuks met zijspanner iets korter. De vaste loop zorgt ervoor dat het geweer veel nauwkeuriger is. De zijspanner luchtbuksen hebben een gefixeerde loop, waardoor ze een stuk zuiverder zijn dan buksen met een knikloop systeem.

Wij verkopen de merken Diana en Baikal. De Diana luchtbuksen worden gemaakt in Duitsland. Het zijn een van de krachtigste zijspanner luchtbuksen op de markt. Dit geweer zorgt voor ware kracht en precisie. Hierdoor is de Diana zijspanner luchtbuks zeer gewild. De Baikal luchtbuksen zijn vaak mooi compact en lichter van gewicht dan de Diana. De zijspanner biedt bij deze buksen het voordeel dat ze een vaste loop hebben, waardoor er geen spanning ontstaat. Zonder kogels heeft u niks aan uw luchtbuks. Daarom verkopen wij ook luchtbuks kogels.

Zijspanner luchtbuks kopen bij STAAL Outdoor

Door ons specialisme op het gebied van luchtbuksen kunnen wij u deskundig advies geven. Wij beschikken over alle vereiste keurmerken die gevraagd worden voor wapenhandel. Daarnaast werken wij alleen met gediplomeerd personeel. Wij helpen u dan ook graag bij het kopen van een wapen dat aansluit op u en uw wensen. Dat kunnen wij garanderen dankzij de jarenlange ervaring in de schietsport en de passie die daarvoor is ontstaan binnen de organisatie van STAAL Outdoor.