Bug-A-Salt

Tonen als Foto-tabel Lijst

7 Resultaten

per pagina

Bug-A-Salt: Dé Oplossing tegen Insecten

Bug A Salt is een leuke manier om insecten uit huis te verdrijven. Effectief insecten schieten met zout!

Het Verhaal van Bug-A-Salt

Bug-A-Salt ontstond toen de Amerikaan Lorenzo Maggiore gefrustreerd raakte door de insecten in zijn huis. Hij probeerde verschillende methoden om ervan af te komen, waaronder sprays en vallen, maar ze werkten niet goed genoeg. Op een dag, terwijl hij op zijn veranda zat, zag hij een vlieg op zijn arm landen en sloeg hij hem weg. Toen hij opkeek, zag hij een zoutvaatje op de tafel staan en kreeg hij een idee.

Hij begon te experimenteren met het gebruik van zout om insecten te doden en ontwikkelde een prototype van Bug A Salt. Het apparaat werkt door middel van luchtcompressie, waarmee kleine zoutkorrels met hoge snelheid worden afgevuurd. De zoutkorrels raken het insect en drogen het uit, waardoor het sterft. Het is een humane en effectieve manier om van insecten af te komen, en het is ook nog eens leuk om te gebruiken.

Mensen begonnen Bug A Salt te gebruiken om allerlei soorten insecten te bestrijden, van fruitvliegjes tot kakkerlakken. Het was een hit bij mensen die een hekel hadden aan insecten, maar ook bij mensen die op zoek waren naar een alternatieve manier om insecten te bestrijden zonder giftige chemicaliën te gebruiken.

Voordelen van Bug-A-Salt

Een van de grootste voordelen van Bug-A-Salt is dat het leuk is om te doen. Het is een beetje als een videogame, waarbij je een doelwit hebt en erop kunt schieten. Mensen begonnen zelfs wedstrijden te houden om te zien wie de meeste insecten kon neerschieten met hun Bug A Salt.

Naast dat de Bug-A-Salt leuk en effectief is, is het ook een milieuvriendelijke manier om insecten te bestrijden. In plaats van het gebruik van giftige chemicaliën die schadelijk kunnen zijn voor mens, dier en milieu, gebruikt Bug A Salt gewoon zout. Het is een natuurlijke stof die veilig is voor mensen en huisdieren, en het is ook nog eens goedkoop.

Ontwikkelingen

Het succes van Bug-A-Salt heeft Lorenzo ertoe aangezet om verder te gaan met zijn uitvindingen. Hij heeft een aantal andere producten ontwikkeld die zijn gebaseerd op hetzelfde principe van luchtcompressie, waaronder de Bug Beam, een laser die gebruikt kan worden om insecten op afstand te doden. Ook zijn er nieuwe modellen ontwikkeld, waaronder de Bug A Salt 2.5 en de Bug A Salt 3.0.

 

Al met al is Bug A Salt dé manier waarop mensen omgaan met insecten in hun huizen en tuinen drastisch veranderd. Het is een effectieve, veilige en milieuvriendelijke manier.