Norica luchtbuksen

Norica is een Spaanse fabrikant en maakt al sinds 1917 luchtbuksen. Vorig jaar bestonden zij 100 jaar. De Norica luchtbuksen zijn erg populair in binnen- en buitenland en worden wereldwijd veel verkocht. De luchtbuksen staan bekend vanwege de hoogwaardige kwaliteit en precisie. Daarnaast staan ze garant voor jaren schietplezier. Alle Norica luchtbuksen worden gemaakt in Spanje en worden voordat ze de verkoop in gaan zorgvuldig geselecteerd door een goede kwaliteitscontrole. Onderstaand hebben we alvast twee Norica luchtbuksen voor u geselecteerd. Naast luchtbuksen heeft Norica ook eigen richtkijkers, kogeltjes, geweertassen en targets.

Norica luchtbuksen

Onze Norica luchtbuksen

Technologieën Norica

Veel van de Norica luchtbuksen zijn uitgerust met de eigen Norica technologie:

GRS (Gas Ram System) – gasramsysteem dat een vervanger is van de traditionele veer.

Voordelen:

  • Minder terugslag waardoor je zuiverder kunt schieten

  • Hogere snelheid

  • Constante gelijke druk

  • Langere levensduur

NATS (Norica's Adjustable Trigger System) – volledig verstelbare tweetraps trekker waardoor je totale controle krijgt over je schot. Gemakkelijk en gebruiksvriendelijk systeem waarbij de trekker naar eigen persoonlijke voorkeur is af te stellen.

SilentShot – deze technologie zorgt voor een aanzienlijke vermindering van het geluid bij het schieten.

RAS (Recoil Absorption System) – een kleine absorber die is geplaatst aan het einde van het GRS systeem waardoor de terugslag wordt geminimaliseerd. Danzkij deze technologie kan zuiverder worden geschoten en onstaat er een beter schotbeeld.

Norica luchtbuks staaloutdoor

Wilt u een Norica luchtbuks of toebehoren kopen? Bekijk hier ons complete assortiment van Norica. Op zoek naar een specifieke Norica luchtbuks die niet op onze website staat? Neem dan contact met ons op voor de beschikbaarheid.

Service

Ook voor de reparatie van uw wapen kunt u bij ons terecht. We hebben veel ervaring in deze tak van sport; het is onze passie en die willen we graag overbrengen op andere liefhebbers van de schietsport. Daarom leveren we alleen de beste service, met persoonlijke aandacht en het juiste advies voor u. Twijfel dan ook niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft over een bepaald wapen of als het wapen dat u zoekt niet op de website staat. Wij doen dan ons best om aan uw wensen te voldoen.

Een wapen kopen, zoals een Norica luchtbuks, is volkomen legaal in Nederland. U heeft er ook geen wapenvergunning voor nodig, alleen een geldig legitimatiebewijs waarmee u kunt aantonen dat u minimaal 18 jaar oud bent.

Norica luchtbuks kopen bij STAAL Outdoor

Bent u na het lezen van bovenstaande informatie overtuigd om een Norica luchtbuks te kopen? Bestel één van onze modellen dan eenvoudig online. Bij STAAL Outdoor profiteert u van gratis verzending bij besteding vanaf €150. Twijfelt u nog tussen één van de modellen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, waar enkel deskundig en gediplomeerd personeel werkzaam is. Ook bent u van harte welkom om langs te komen in onze winkel in Drachten, waar u een aantal Norica luchtbuksen met eigen ogen kunt zien.