Diversen

Tonen als Foto-tabel Lijst

83 Resultaten

 1. Lucky Shot Ketting .308
  € 6,99
 2. Lucky Shot Sleutelhanger Kogel 9mm
  € 7,50
 3. Lucky Shot Ketting 9mm
  € 7,50
 4. Lucky Shot Pet Clip .308
  € 8,99
 5. Lucky Shot Shotglazen - set van 4
  Aanbiedingsprijs € 9,99 Normale prijs € 11,99
 6. Lucky Shot Sleutelhanger Flesopener .308
  € 10,50
 7. Lucky Shot Veldfles AR15
  € 12,50
 8. Lucky Shot Punaises - 8 stuks
  € 14,99
Pagina
per pagina

Diversen

Al het overige aanbod aan wapens, accessoires et cetera, vindt u op deze pagina. Omdat het een verzameling is van alles wat niet binnen een bepaalde categorie valt, loopt het aanbod van de producten op deze pagina zeer uiteen. De meest voorkomende artikelen zijn verdeeld in de volgende categorieën;

 • Alarmpistolen
 • Blaaspijpen
 • Munitiekisten
 • Airsoft
 • Bufferpatronen
 • Accessoires
 • Merchandise

Alarmpistolen

Een alarmpistool is in Nederland vrij te verkrijgen; net als de knalpatronen die erin gaan. Bij ons vindt u onder andere de Röhm RG3, een degelijk alarmpistool voorzien van een 6-schots magazijn. Een eenvoudig te bedienen wapen voor de standaard 6mm alarmpatroontjes. Er zit een beveiliging op zodat het wapen niet per ongeluk afgevuurd kan worden. Het pistool wordt geleverd in een opbergdoosje, compleet met magazijn en beschrijving in het Nederlands.

Bufferpatronen

Het merendeel van de producten alhier, bestaat uit varianten van bufferpatronen. We bieden deze in diverse kalibers, aantallen en materialen. Weet u zelf niet welke patronen geschikt zijn voor uw schietwapen, neem dan gerust contact met ons op; wij voorzien u van professioneel advies. 

Merchandise

Bent u een echte liefhebben van de schietsport of een bepaald merk? We hebben een aantal gave items, zoals petjes en metalen platen die voor de verzamelaar een ware toevoeging zijn aan hun collectie. Zit er iets voor u bij?