Gamo Coyote

Tonen als Foto-tabel Lijst

3 Resultaten

 1. Gamo Coyote Black Whisper 5,5mm
  € 560,00
 2. Gamo Coyote Whisper Wood 5,5mm
  Waardering:
  100%
  € 665,00
 3. Gamo Coyote 6,35mm
  € 715,00
per pagina

Over Gamo Coyote luchtbuksen

Misschien wel de meest populaire buks die op de markt verkrijgbaar is: de Gamo Coyote. Bij STAAL Outdoor beschikken we zelfs over drie modellen van deze PCP luchtbuks. Te weten:

 • Gamo Coyote 6,35mm
 • Gamo Coyote Black Whisper 5,5mm
 • Gamo Coyote Whisper Wood 5,5mm

Alle drie met unieke eigenschappen, maar allen gekenmerkt door hetgeen waar de Gamo Coyote om bekend staat: krachtige persluchtwapens die soepel en zeer accuraat schieten. Onderstaand vertellen we meer over de specifieke modellen van deze populaire luchtbuksen.

Gamo Coyote luchtbuks kopen

Gamo Coyote 6,35mm

De Gamo Coyote 6,35mm is door de schotkracht (55 Joule) het meest indrukwekkend van de drie modellen. Ondanks dat deze buks van hoge kwaliteit is en voorzien is van de nieuwste technieken, blijft de 6,35mm relatief goedkoop. Wij durven te zeggen dat in deze prijsklasse de Gamo Coyote 6,35mm één van de meest nauwkeurige buksen is die er op dit moment wordt gemaakt. Benieuwd naar meer informatie en welke toebehoren standaard zijn inbegrepen bij dit product? Klik dan hier.

Black Whisper 5,5mm

Voor een stiller model van de Gamo Coyote is de Black Whisper 5,5mm voor u het meest geschikt. Op deze buks is Gamo’s Whisper Maxxim geluiddempende technologie geïnstalleerd. Ondanks de demper behoudt de Black Whisper zijn hoge schotkracht (40 Joule) en grote precisie. Benieuwd naar meer informatie en welke toebehoren standaard zijn inbegrepen bij dit product? Klik dan hier.

Whisper Wood 5,5mm

Een vergelijkbaar model met de Black Whisper is de Gamo Coyote Whisper Wood 5,5mm. Het is de langste buks van deze drie modellen, maar met zijn 3500 gram nog steeds een lichtgewicht. De Whisper Wood 5,5mm beschikt over een schotkracht van 40 Joule en is voorzien van diverse technologieën zoals het SAT-trekkersysteem. Benieuwd naar meer informatie en welke toebehoren standaard zijn inbegrepen bij dit product? Klik dan hier.

Gamo Coyote kopen bij STAAL Outdoor

Bent u na het lezen van bovenstaande informatie overtuigd om een Gamo Coyote luchtbuks te kopen? Bestel één van onze modellen dan eenvoudig online. Bij STAAL Outdoor profiteert u van gratis verzending bij besteding vanaf €150. Welk Gamo Coyote model u ook kiest, deze wordt gratis bij u thuisbezorgd. Twijfelt u nog tussen één van de modellen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, waar enkel deskundig en gediplomeerd personeel werkzaam is. Ook bent u van harte welkom om langs te komen in onze winkel in Drachten, waar u de Gamo Coyote modellen met eigen ogen kunt zien.