GAMO luchtbuks

Een GAMO luchtbuks is erg populair in ons assortiment en wordt wereldwijd gebruikt. GAMO is gevestigd in Barcelona, Spanje en is opgericht in 1959. Vanaf 1961 maakt dit bedrijf luchtbuksen; destijds onder de naam El Gamo. GAMO luchtbuksen vandaag de dag zijn voorzien van diverse technologische innovaties die door GAMO zijn gepatenteerd, zoals het IGT-systeem, de CAT-trigger en nog diverse anderen snufjes. Bekijk de video’s op deze pagina om een goed beeld te krijgen van alle innovaties. Onderstaand hebben we alvast een aantal populaire GAMO luchtbuksen voor u geselecteerd:

GAMO luchtbuksen

Een greep uit onze GAMO luchtbuksen

Een greep uit onze GAMO luchtbuksen

Assortiment GAMO

STAAL Outdoor biedt een mooie selectie aan van GAMO luchtbuksen en toebehoren, zoals richtkijkers en kogeltjes. Dus bent u op zoek naar een buks van topkwaliteit? Bekijk dan absoluut even het aanbod op onze website. Toch niet helemaal waar u naar op zoek was? We hebben nog veel meer buksen te koop, alsmede tal van andere wapens, zoals kruisbogen, handbogen, messen en gedeactiveerde en klassieke vuurwapens. In ons assortiment kunt u in elk geval de volgende producten van GAMO tegenkomen:

  • Buksen
  • Richtkijkers
  • Kogeltjes
  • Accessoires
  • Onderdelen
GAMO luchtbuks staaloutdoor

Wilt u een GAMO luchtbuks of toebehoren kopen? Bekijk hier het complete aanbod. Op zoek naar een specifiek model die niet op de website staat? Informeer dan naar de beschikbaarheid en neem contact met ons op.

Service

Ook voor de reparatie van uw wapen kunt u bij ons terecht. We hebben veel ervaring in deze tak van sport; het is onze passie en die willen we graag overbrengen op andere liefhebbers van de schietsport. Daarom leveren we alleen de beste service, met persoonlijke aandacht en het juiste advies voor u. Twijfel dan ook niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft over een bepaald wapen of als het wapen dat u zoekt niet op de website staat. Wij doen dan ons best om aan uw wensen te voldoen.

Een wapen kopen, zoals een GAMO luchtbuks, is volkomen legaal in Nederland. U heeft er ook geen wapenvergunning voor nodig, alleen een geldig legitimatiebewijs waarmee u kunt aantonen dat u minimaal 18 jaar oud bent.

Twee bekende innovaties van GAMO:

GAMO luchtbuks kopen bij STAAL Outdoor

Bent u na het lezen van bovenstaande informatie overtuigd om een GAMO luchtbuks te kopen? Bestel één van onze modellen dan eenvoudig online. Bij STAAL Outdoor profiteert u van gratis verzending bij besteding vanaf €150. Twijfelt u nog tussen één van de modellen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, waar enkel deskundig en gediplomeerd personeel werkzaam is. Ook bent u van harte welkom om langs te komen in onze winkel in Drachten, waar u een aantal GAMO luchtbuksen met eigen ogen kunt zien.