GAMO luchtbuks kopen?

Een GAMO luchtbuks is erg populair in ons assortiment en wordt wereldwijd gebruikt. GAMO is gevestigd in Barcelona, Spanje en is opgericht in 1959. Vanaf 1961 maakt dit bedrijf luchtbuksen; destijds onder de naam El Gamo. GAMO luchtbuksen vandaag de dag zijn voorzien van diverse technologische innovaties die door GAMO zijn gepatenteerd, zoals het IGT-systeem, de CAT-trigger en nog diverse anderen snufjes. Bekijk de video’s op deze pagina om een goed beeld te krijgen van alle innovaties.

Assortiment GAMO

STAAL Outdoor biedt een mooie selectie aan van GAMO luchtbuksen en toebehoren, zoals richtkijkers en kogeltjes. Dus bent u op zoek naar een buks van topkwaliteit? Bekijk dan absoluut even het aanbod op onze website. Toch niet helemaal waar u naar op zoek was? We hebben nog veel meer buksen te koop, alsmede tal van andere wapens, zoals kruisbogen, handbogen, messen en gedeactiveerde en klassieke vuurwapens. In ons assortiment kunt u in elk geval de volgende producten van GAMO tegenkomen:

  • Buksen
  • Richtkijkers
  • Kogeltjes
  • Accessoires
  • Onderdelen

Wilt u een GAMO luchtbuks kopen? Bekijk hier het complete aanbod. Op zoek naar een specifiek model die niet op de website staat? Informeer dan naar de beschikbaarheid en neem contact met ons op.

Service

Ook voor de reparatie van uw wapen kunt u bij ons terecht. We hebben veel ervaring in deze tak van sport; het is onze passie en die willen we graag overbrengen op andere liefhebbers van de schietsport. Daarom leveren we alleen de beste service, met persoonlijke aandacht en het juiste advies voor u. Twijfel dan ook niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft over een bepaald wapen of als het wapen dat u zoekt niet op de website staat. Wij doen dan ons best om aan uw wensen te voldoen.

Een wapen kopen, zoals een GAMO luchtbuks, is volkomen legaal in Nederland. U heeft er ook geen wapenvergunning voor nodig, alleen een geldig legitimatiebewijs waarmee u kunt aantonen dat u minimaal 18 jaar oud bent.

Black Ops Quantico Black
Waardering:
100% of 100
€ 145,00
sale
Hatsan Bipod
Speciale prijs € 5,00 Normale prijs € 14,99
sale
Hatsan Piledriver PCP Luchtbuks
Speciale prijs € 1.050,00 Normale prijs € 1.100,00
sale
MG42/MG53 Gedeactiveerd (EU-deco)
Speciale prijs € 995,00 Normale prijs € 1.100,00
Norconia QB78 Tactical Co2 Luchtbuks
Waardering:
100% of 100
€ 165,00
sale
Sightmark Wraith HD 4-32x50
Speciale prijs € 779,00 Normale prijs € 800,00

Nieuwsbrief