ezgif.com-gif-maker_2_

 Showroom Maandag 25-9 t/m

Woensdag 27-9 gesloten

Online bestellingen worden dagelijks verzonden


STAAL OUTDOOR

Pompbuks

Tonen als Foto-tabel Lijst

19 Resultaten

per pagina

Pompbuks kopen

Een pompbuks is een type wapen dat door middel van het pompen een bepaalde hoeveelheid druk opbouwt en dan afgevuurd kan worden. Hoe meer druk er in de luchtkamer is opgebouwd, hoe harder het schot is. U heeft dus zelf in de hand hoeveel kracht u aan het schot meegeeft. Door dit simpele systeem, zijn alle pompbuksen eigenlijk zeer eenvoudig in gebruik. Dat maakt dit wapen dan ook geschikt voor beginnende schietsporters.

Pompbuks kopen

Assortiment pompbuksen

Het aanbod varieert van de zeer populaire Crosman luchtbuks tot een fantastische Benjamin Sheridan pompbuks. Laatstgenoemde is een echte klassieker die thuishoort in de collectie van iedere liefhebber of verzamelaar. Ook van het merk Norconia hebben we buksen uit voorraad leverbaar.

Daarnaast zijn er complete sets verkrijgbaar. Zo’n set bestaat uit schietkaarten, kogeltjes, een richtkijker en natuurlijk een mooie buks. Op die manier kunt u direct aan de slag met uw nieuwe luchtdrukwapen.

Bekijk in alle rust het gevarieerde aanbod en ga na of een pompbuks iets voor u is. Mochten er nog vragen bij u opkomen, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. We voorzien u graag van persoonlijk en eerlijk advies.

STAAL Outdoor

STAAL Outdoor is een erkende specialist in wapens en toebehoren. Bovendien beschikken we over alle vereiste keurmerken die van een wapenhandel gevraagd worden en werken we uitsluitend met gediplomeerd personeel. Dat is voor ons dan ook de basis van een stukje knowhow en het leveren van de beste service.

Om een wapen te kopen bij STAAL Outdoor hoeft u niet te beschikken over vergunningen. Het enige dat we van u vragen is dat u minimaal de leeftijd van 18 jaar bereikt heeft. Een geldig ID of paspoort is dan ook waar wij om vragen, wanneer u bij ons een wapen aanschaft.