Aanbiedingen

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 Resultaten

 1. SNIPER Hunter Luchtbuks SET
  Waardering:
  100%
  Sniper Hunter Luchtbuks Package Deal. Bestaande uit: Sniper Hunter Luchtbuks Richtkijker 4x15 Schietkaarten 25st Doosje ...
  Aanbiedingsprijs € 99,99 Normale prijs € 115,00
 2. SNIPER Torpedo Luchtbuks SET
  Waardering:
  97%
  Sniper Torpedo Luchtbuks Package Deal. Bestaande uit:   Sniper Torpedo Luchtbuks Richtkijker 4x15 Doosje kogeltjes S...
  Aanbiedingsprijs € 115,00 Normale prijs € 120,00

Luchtbuks aanbieding

Voor de beste en meest voordelige luchtbuks aanbieding bent u bij STAAL Outdoor aan het juiste adres. Op deze pagina vindt u gegarandeerd een goedkope luchtkarabijn en luchtdrukpistool dat aansluit op uw wensen. Komt u er niet helemaal uit? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag bij het kopen van een luchtbuks dat aansluit op uw wensen. Kunt u uw gewenste buks niet in onze opruiming vinden? Bekijk dan ook eens de voordelige package deals van STAAL Outdoor. Hier vindt u diverse buksen inclusief bijpassende toebehoren.

STAAL Outdoor

Bij STAAL Outdoor bent u verzekerd van een gediplomeerde en erkende wapenhandel. Wij zijn gespecialiseerd in elk type luchtbuks, van de zijspanner tot een persluchtwapen. Dankzij onze grote passie en jarenlange ervaring in de schietsport helpen wij u graag met het maken van de juiste keuze. Zo kunt u met een van onze luchtbuks aanbiedingen en/of andere producten binnen de kortste keren weer genieten van de schietsport.