Luchtbuksen

Tonen als Foto-tabel Lijst

349 Resultaten

 1. Daisy Buck Luchtbuks
  Waardering:
  100%
  De Daisy Buck is een ideale luchtbuks voor jonge schutters. Door de kortere lengte en het lichte gewicht is deze luchtbuks makke...
  Aanbiedingsprijs € 75,00 Normale prijs € 80,00
 2. Gamo P-900 Gunset
  Waardering:
  100%
  De Gamo P900 is een knikloop luchtbuks/luchtpistool en wordt geleverd inclusief kogelvanger, doosje kogeltjes en een aantal schi...
  Aanbiedingsprijs € 85,00 Normale prijs € 99,99
 3. Daisy Model 25 Pump Action BB Gun
  Waardering:
  100%
  De Daisy Model 25 is een pump action luchtbuks die werkt als een werkelijke shotgun! In het interne magazijn kunnen 50 BB's (kal...
  Aanbiedingsprijs € 90,00 Normale prijs € 99,00
 4. SNIPER Hunter Luchtbuks
  Waardering:
  100%
  De SNIPER Hunter luchtbuks is een klassieke onderspanner luchtbuks. De buks is voorzien van een 11mm rails voor bijvoorbeeld een...
  Aanbiedingsprijs € 95,00 Normale prijs € 99,00
 5. Black Ops Langley Silencer
  Waardering:
  91%
  De Black Ops Langley Silencer is een van de krachtigste knikloop luchtbukspistolen op de markt! De Langley Silencer is speciaal ...
  Aanbiedingsprijs € 95,00 Normale prijs € 99,00

Luchtbuks kopen?

Een nieuwe luchtbuks kopen? Bij Staal outdoor kunt u de beste en goedkoopste luchtbuksen vinden. Een unieke combinatie van vakmanschap, een enorme hoeveelheid kennis en een passie voor de schietsport, maakt dat wij dé partner zijn wanneer u een luchtbuks wilt kopen. Wij voorzien u van persoonlijk en eerlijk advies, zodat u elke keer met plezier de trekker overhaalt. Bovendien hanteren wij zeer scherpe prijzen en de beste kwaliteit luchtbuksen.

Luchtbuks kopen

Luchtbuks assortiment

Luchtbuksen, windbuksen, buksen of luchtdrukwapens. Bij Staal outdoor vindt u een uitgebreid assortiment met luchtbuks geweren. Voordat u een luchtbuks gaat kopen is het goed om te weten welke type luchtbuksen er te koop zijn. We hebben de beste luchtbuksen op een rijtje gezet met eigenschappen en werking. Heeft u verdere vragen of wilt u meer informatie over het kopen van een luchtbuks? Staal outdoor adviseert u graag bij het kopen van een luchtbuks.

Luchtbuksen:

Knikloop luchtbuks kopen

De knikloop luchtbuks koopt u wanneer u een eenvoudige en handzame luchtbuks zoekt. De knikloop luchtbuks is een vertrouwd wapen en eenvoudig te bedienen. Ideaal voor beginnende schutters. De knikloop luchtbuksen zijn in verschillende kalibers leverbaar met een traditionele veer of gasramveer.

Onderspanner luchtbuks kopen

Heeft u interesse om een onderspanner luchtbuks te kopen? Deze luchtbuksen werken door middel van het aanspannen van de hendel onder de loop. Dit in tegenstelling tot de bovenspanner luchtbuksen waar de veer wordt gespannen door de bovenkant van de trekkerbeugel naar achteren te trekken. De onderspanner luchtbuksen zijn meestal vrij compact en eenvoudig te hanteren, ze worden vaak gebruikt voor sport- en jachtdoeleinden.

De onderspanner buksen zijn geschikt voor de meer ervaren schutters. Bekijk de onderspanner luchtbuksen voor meer informatie over bijvoorbeeld de mondingssnelheid en het kaliber waarin deze leverbaar is.

Luchtbuks magazijn kopen

CO2 luchtbuks kopen

Met de koop van een CO2 luchtbuks heeft u een ideale luchtbuks voor de korte afstanden. De CO2 buks werkt over het algemeen op 12 grams CO2 patronen en is eenvoudig en snel te laden. De luchtbuks haalt zijn schietkracht uit snelle expansie van het CO2 gas. Het systeem is niet zo krachtig als andere luchtbuksen. Staal outdoor raad daarom aan dit type luchtbuks aan te schaffen voor korte afstanden, binnen 50 meter.

Het voordeel van de CO2 luchtbuks (evenals de persluchtbuks), is dat deze luchtbuks nauwelijks terugslag heeft in vergelijking met het veersysteem. Gebruikt u de CO2 luchtbuks in combinatie met een magazijn? Dan kunt u snel meerdere schoten achter elkaar afvuren. Let wel dat dit niet bevorderlijk is voor de luchtbuks, met name niet voor de O-ringen. Door veelvoudig achter elkaar te schieten kunnen de ringen bevriezen en uiteindelijk na verloop van tijd beschadigen.

PCP luchtbuks kopen

Wilt u een PCP-luchtbuks kopen? PCP-luchtbuksen zijn ideaal voor lange afstanden en zijn tot wel 100 meter uiterst nauwkeurig. Persluchtwapens zijn te vullen door middel van een pomp of een duikfles. De PCP-luchtbuks bevat geen veersysteem waardoor er nauwelijks terugslag is. Dit maakt het ideaal om snel achter elkaar te schieten, helemaal wanneer er een magazijn op aangesloten is.

Wilt u een luchtbuks gebruiken voor lange afstanden? In dat geval raden wij een PCP-luchtbuks aan. Dit type buks gebruikt gecomprimeerde lucht als drijfgas om te schieten. Persluchtwapens zijn te vullen door middel van een pomp of een duikfles. Op afstanden tot 100 meter zijn deze buksen uiterst nauwkeurig. Daar komt bij dat er geen veersysteem wordt gebruikt en dus nauwelijks terugslag is. Ideaal om snel achter elkaar te schieten, helemaal met een magazijn erop aangesloten.

Luchtbuks met magazijn kopen

Luchtbuksen met magazijn stelt u in staat meerdere keren snel achter elkaar te schieten zonder te moeten herladen. Een aantal luchtbuksen welke u kunt kopen worden geleverd met magazijn, maar u kunt een magazijn ook los bestellen.

Hetzelfde geldt voor de luchtbukskogels. Staal outdoor heeft een groot aanbod van luchtbukskogels van verschillende merken. Daarnaast bieden we semiautomatisch, maar ook volledig automatische wapens aan.

Luchtbuks kopen bij STAAL Outdoor

Wilt u bij ons een luchtbuks kopen? Dan profiteert u van vele voordelen. Allereerst bieden wij gratis verzending bij een bestelling vanaf €150. Altijd snel geleverd zodat u binnen de kortste keren met een van onze luchtbuksen onze geliefde schietsport weer kunt beoefenen. Komt u er niet helemaal uit of heeft u uw gewenste product niet gevonden? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, waar enkel deskundig en gediplomeerd personeel werkzaam is. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste luchtbuks tussen ons enorme assortiment.