Categorieën

Subcategorieën

 • Geweren
  Loodjesgeweer of Luchtkarabijn kopen? Bekijk hier de beste geweren [o.a. Diana] ➤ StaalOutdoor.nl ✅Ruim assortiment ✅Snelle levering ✅Deskundig
 • CO2 buks
  CO2 buks kopen? Bekijk hier het assortiment in krachtige en toch goedkope luchtbuksen ➤ StaalOutdoor.nl ✅Ruim assortiment ✅Snelle levering ✅Deskundig
 • PCP luchtbuksen
  PCP Luchtbuks kopen? Bekijk hier ons aanbod persluchtwapens [o.a. Crosman & Hatsan] ➤ StaalOutdoor.nl ✅Ruim assortiment ✅Snelle levering ✅Deskundig
 • Pompbuks
  Crosman, Norconia of Sheridan pompbuks kopen? Bekijk hier al onze pompbuksen ➤ StaalOutdoor.nl ✅Ruim assortiment ✅Snelle levering ✅Deskundig
 • Zijspanner luchtbuksen
  Groot aanbod aan zijspanner luchtbuksen in diverse kalibers en diverse fabrikanten waaronder Diana en Baikal. Goed geprijsd en snel geleverd.
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 227

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 227

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Luchtbuks kopen?

U wilt een luchtbuks kopen voor uw nieuwste hobby of u bent toe aan vervanging van de oude? Bij STAAL Outdoor bent u aan het juiste adres voor de beste kwaliteit en goedkope luchtbuksen. Een unieke combinatie van vakmanschap, een enorme hoeveelheid kennis en een passie voor de schietsport, maakt dat wij uw partner zijn als het gaat om de perfect buks voor u. Wij voorzien u van persoonlijk en eerlijk advies, zodat u elke keer met plezier de trekker overhaalt. Bovendien hanteren wij zeer schappelijke prijzen.

Buks of luchtbuks kopen

Assortiment

Buksen of luchtbuksen, windbuksen of luchtdrukwapens, zijn er in diverse soorten en maten. En wij hebben een compleet aanbod voor u, maar er zijn wel wat verschillen. Zo maken we onderscheid tussen geweren en pistolen. Daarnaast zijn er nog andere factoren die bepalen welke buks het best bij uw wensen past. We zetten de belangrijkste buksen en hun eigenschappen hieronder even op een rij. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over een bepaald soort geweer of pistool? Aarzel dan niet om ons te bellen; we staan u graag te woord en adviseren u bij het kopen van een buks.

Een greep uit ons assortiment:

 • ● Knikloop buks
 • ● Onderspanner buks
 • ● CO2 luchtbuks
 • ● PCP luchbuks
 • ● Luchtbuks met magazijn

Knikloop buks

Een knikloop buks is een vertrouwd wapen en bovendien gemakkelijk te bedienen. Ideaal voor de beginnende schutter. Verkrijgbaar in diverse kalibers en leverbaar met een traditionele veer, maar ook met gasramveer.

Onderspanner buks

Een onderspanner buks werkt door middel van het aanspannen van de hendel onder de loop. Bekijk elk afzonderlijk product voor details over bijvoorbeeld de mondingssnelheid en kaliber waarin deze leverbaar is.

Luchtbuks met magazijn

CO2 luchtbuks

Een CO2 luchtbuks werkt over het algemeen op 12 grams CO2 patronen. De buks haalt hier zijn schietkracht uit.

PCP luchtbuks

Dit type buks gebruikt gecomprimeerde lucht als drijfgas om te schieten. Persluchtwapens zijn te vullen door middel van een pomp of een duikfles.

Luchtbuks met magazijn

Een luchtbuks met een magazijn stelt u in staat om meerdere keren achter elkaar te schieten zonder daarbij te hoeven herladen. Daarnaast bieden we semi-automatische, maar ook volledig automatische wapens aan.

Luchtbuks kopen bij Staal Outdoor

Wilt u bij ons een luchtbuks kopen? Dan profiteert u van vele voordelen. Allereerst bieden wij gratis verzending bij een bestelling vanaf €100. Altijd snel geleverd zodat u binnen de kortste keren met een van onze luchtbuksen onze geliefde schietsport weer kunt beoefenen. Komt u er niet helemaal uit of heeft u uw gewenste product niet gevonden? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, waar enkel deskundig en gediplomeerd personeel werkzaam is. Wij helpen u graag met het vinden van de juiste luchtbuks tussen ons enorme assortiment.