Luchtbuksen

Tonen als Foto-tabel Lijst

374 Resultaten

per pagina

Luchtbuks kopen? Kies voor luchtbuksen van Staal Outdoor.

Een nieuw type luchtbuks kopen? Bij Staal Outdoor vindt u verschillende soorten luchtbuksen voor verschillende afstanden. Onze unieke combinatie van vakmanschap, kennis en passie voor de schietsport maakt dat wij dé partner zijn voor wanneer u een luchtbuks wilt kopen.

Staal Outdoor voorziet u van persoonlijk en eerlijk advies zodat u elke keer met plezier de trekker overhaalt. Bovendien hanteren wij zeer scherpe prijzen en beschikken over de beste kwaliteit luchtbuksen in ons aanbod.

Luchtbuks kopen

Luchtbuks assortiment

Luchtbuksen, windbuksen, buksen of luchtdrukwapens. Bij Staal outdoor vindt u een uitgebreid assortiment met luchtbuks geweren. Voordat u een luchtbuks gaat kopen is het goed om te weten welke type luchtbuksen er te koop zijn. We hebben de beste luchtbuksen op een rijtje gezet met eigenschappen en werking. Heeft u verdere vragen of wilt u meer informatie over het kopen van een luchtbuks? Staal outdoor adviseert u graag bij het kopen van een luchtbuks.

Luchtbuksen:

PCP-luchtbuks kopen

Wilt u een PCP-buks kopen? PCP-luchtbuksen zijn ideaal voor lange afstanden en zijn tot wel 100 meter uiterst nauwkeurig. Persluchtwapens zijn te vullen door middel van een pomp of een duikfles.

De PCP-luchtbuks bevat geen veersysteem waardoor er nauwelijks terugslag is. Dit maakt het ideaal om snel achter elkaar te schieten, helemaal wanneer er een magazijn op aangesloten is.

Wilt u een luchtbuks gebruiken voor lange afstanden? In dat geval raden wij een PCP-luchtbuks aan. Dit type buks gebruikt gecomprimeerde lucht als drijfgas om te schieten. Persluchtwapens zijn te vullen door middel van een pomp of een duikfles. Op afstanden tot 100 meter zijn deze buksen uiterst nauwkeurig. Daar komt bij dat er geen veersysteem wordt gebruikt en dus nauwelijks terugslag is. Ideaal om snel achter elkaar te schieten, helemaal met een magazijn erop aangesloten.

Knikloop luchtbuks

De knikloop luchtbuks koopt u wanneer u een eenvoudige en handzame buks zoekt. De knikloop buks is een vertrouwd wapen en eenvoudig te bedienen. Ideaal voor beginnende schutters. De knikloop luchtbuksen zijn in verschillende kalibers leverbaar met een traditionele veer of gasramveer.

CO2 luchtbuks kopen

Met de koop van een C02 luchtbuks heeft u een ideale buks voor korte afstanden. De C02 buks werkt over het algemeen op 12 grams CO2 patronen en is eenvoudig en snel te laden. De krachtige CO2 luchtbuks haalt zijn schietkracht uit snelle expansie van het CO2 gas.

Het systeem is niet zo krachtig als andere luchtbuksen. Staal outdoor raad daarom aan dit type buks aan te schaffen voor korte afstanden, binnen 50 meter.

Het voordeel van de CO2 buks is dat deze luchtbuksen nauwelijks terugslag geven in vergelijking met het veersysteem (evenals de persluchtbuks). CO2 buksen zijn vaak voorzien van een magazijn. Hierdoor kunt u snel meerdere schoten achter elkaar afvuren. Let wel dat dit niet bevorderlijk is voor de buks, met name niet voor de O-ringen. Door veelvuldig achter elkaar te schieten kunnen de ringen bevriezen en uiteindelijk na verloop van tijd beschadigen.

Pompluchtbuksen

Een pompluchtbuks is eenvoudig in gebruik. Door middel van pompen bouwt u luchtdruk op naar eigen wens waarmee u de kracht van het schot kunt bepalen. Dus hoe meer druk er in de luchtkamer is gepompt, hoe krachtiger u het schot kunt krijgen. Het is een eenvoudig systeem wat het dan ook erg geschikt maakt voor beginnende schietsporters.

Staal Outdoor beschikt over een mooi assortiment met pompluchtbuksen. U kunt losse pompbuksen kopen of bestel een mooie complete set. De pompbuks setjes bevatten een mooie pompbuks met schietkaarten, kogeltjes en een fraaie richtkijker.

Onderspanner luchtbuks

Heeft u interesse om een onderspanner luchtbuks te kopen? Deze buksen werken door middel van het aanspannen van de hendel onder de loop. In tegenstelling tot de bovenspanner buks, waar de veer wordt gespannen door de bovenkant van de trekkerbeugel naar achteren te trekken. De onderspanner luchtbuksen zijn meestal vrij compact en eenvoudig te hanteren, ze worden vaak gebruikt voor sport- en jachtdoeleinden.

De onderspanner buksen zijn geschikt voor de meer ervaren schutters. Bekijk de onderspanner buksen voor meer informatie over bijvoorbeeld de mondingssnelheid en het kaliber waarin deze leverbaar is.

Zijspanner luchtbuksen

Kenmerkend voor de zijspanner luchtbuksen is dat de loop vast zit en iets naar achteren is gemonteerd. Dit maakt de zijspanner luchtbuks iets korter dan zijn tegenhangers. De vaste loop van een zijspanner luchtbuks biedt meer nauwkeurigheid dan bijvoorbeeld luchtbuksen met knikloop. Bij Staal Outdoor vindt u de krachtigste zijspanner luchtbuksen met veel kracht en precisie.

Luchtbuks met magazijn kopen

Een luchtbuks met magazijn stelt u in staat meerdere schoten snel achter elkaar te schieten zonder te moeten herladen. Een aantal buksen die u kunt kopen worden geleverd met een magazijn, maar u kunt een magazijn ook los bestellen.

Hetzelfde geldt voor onze luchtbukskogels. Staal outdoor heeft een groot aanbod van luchtbukskogels van verschillende merken. Daarnaast bieden we semiautomatisch, maar ook volledig automatische wapens aan.

Luchtbuks kopen van STAAL Outdoor

Wilt u een krachtige luchtbuks kopen van Staal outdoor? Dan profiteert u direct van diverse voordelen. Bestellingen vanaf 150 euro worden gratis thuisbezorgd. Daarnaast ontvangt u de luchtbuks snel in huis zodat u de mooie schietsport weer snel kunt beoefenen.

Heeft u hulp nodig bij het kopen van een buks? De klantenservice van Staal Outdoor geeft professioneel en deskundig advies voor het kopen van een luchtbuks.