Diana luchtbuks

Diana luchtbuksen worden gemaakt in Rastatt, Duitsland en behoort tot één van de ouste luchtbuksfabrikanten ter wereld. Het bedrijf werd in 1890 opgericht en twee jaar later, in 1892, werd de eerste luchtbuks geproduceerd. De eerste knikloop luchtbuks werd gefabriceerd in 1895. Diana luchtbuksen zijn van hoogwaardige Duitse kwaliteit en staan bekend om hun lange levensduur. Vandaag de dag heeft Diana een ruim aanbod luchtdrukwapens, waaronder een aantal perslucht (pcp) geweren.

Diana luchtbuksen

Een greep uit onze Diana luchtbuksen

Assortiment Diana

STAAL Outdoor biedt een mooie selectie aan van Diana luchtbuksen en toebehoren, zoals geluiddempers en richtkijkers. Dus bent u op zoek naar een buks van topkwaliteit? Bekijk dan absoluut even het aanbod op onze website. Toch niet helemaal waar u naar op zoek was? We hebben nog veel meer buksen te koop, alsmede tal van andere wapens, zoals kruisbogen, handbogen, messen en gedeactiveerde en klassieke vuurwapens. In ons assortiment kunt u in elk geval de volgende producten van Diana tegenkomen:

  • Buksen
  • Richtkijkers
  • Geluiddempers
  • Magazijnen
  • Et cetera
Diana luchtbuks staaloutdoor

Wilt u een Diana luchtbuks of toebehoren kopen? Bekijk hier ons complete assortiment van Diana. Op zoek naar een specifieke Diana luchtbuks die niet op onze website staat? Neem dan contact met ons op voor de beschikbaarheid.

Service

Ook voor de reparatie van uw wapen kunt u bij ons terecht. We hebben veel ervaring in deze tak van sport; het is onze passie en die willen we graag overbrengen op andere liefhebbers van de schietsport. Daarom leveren we alleen de beste service, met persoonlijke aandacht en het juiste advies voor u. Twijfel dan ook niet om contact met ons op te nemen als u vragen heeft over een bepaald wapen of als het wapen dat u zoekt niet op de website staat. Wij doen dan ons best om aan uw wensen te voldoen.

Een wapen kopen, zoals een Diana luchtbuks, is volkomen legaal in Nederland. U heeft er ook geen wapenvergunning voor nodig, alleen een geldig legitimatiebewijs waarmee u kunt aantonen dat u minimaal 18 jaar oud bent.

Diana luchtbuks kopen bij STAAL Outdoor

Bent u na het lezen van bovenstaande informatie overtuigd om een Diana luchtbuks te kopen? Bestel één van onze modellen dan eenvoudig online. Bij STAAL Outdoor profiteert u van gratis verzending bij besteding vanaf €150. Twijfelt u nog tussen één van de modellen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, waar enkel deskundig en gediplomeerd personeel werkzaam is. Ook bent u van harte welkom om langs te komen in onze winkel in Drachten, waar u een aantal Weihrauch luchtbuksen met eigen ogen kunt zien.