Boogsport

Bekijk alle boogsport

53 Resultaten

Pagina

Boogsport

STAAL Outdoor is naast erkens specialist in vuurwapens, ook bekend op het terrein van de boogsport. In onze webshop zijn onder meer kruisbogen, handbogen en diverse accessoires - zoals blazoenen en pijlen - te verkrijgen. 

Boogsport kruis- en handbogen

Kruisbogen

Een kruisboog is een type boog dat u niet verticaal, maar horizontaal hanteert. Daardoor vereist het een andere techniek dan voor bijvoorbeeld een handboog. Onze bogen zijn er voor de beginnende schutter al voor een kleine prijs, maar ook de ervaren schutter kan bij ons terecht voor professionele kruisbogen.

Handbogen

Vraag iemand om een pijl en boog te tekenen en je zal zien dat het gros een handboog tekent. De meest bekende boog vereist de nodige kracht en techniek om goed te kunnen schieten. Bekijk het gevarieerde aanbod aan handbogen en ontdek uw favoriet.

Accessoires

Accessoires voor de handboogsport mogen niet ontbreken. Wat moet u immers met een boog zonder pijlen of een blazoen? Daarom bieden wij diverse soorten pijlen aan; per set is aangegeven voor welke soort boog deze geschikt zijn. Ook verschillende schietschijven vindt u in onze online shop. Toch een stukje extra advies nodig? Neem dan gerust contact met ons op. Onze ervaring helpt u bij het maken van de juiste keuze.