Diana Chaser C02 Pistool

€ 89,95
geen DIANA Chaser, kaliber 5,5mm/4,5mm instap recreatie-wedstrijdpistool met eenvoudige bediening en CO2-aandrijving! 

Het DIANA Chaser luchtdrukpistool is voorzien van een duurzaam CO2 systeem met nauwkeurig getrokken loop. De schotkracht is maximaal 9 joules in kaliber 5,5 mm - en behoort daarmee tot de krachtigste CO2 luchtdrukpistolen op de vrije markt. 

De Diana Chaser luchtdrukpistool heeft een duidelijke Match vizier en is goed uitgebalanceerd en ligt met een gewicht van 870 gram goed in de hand. De Diana Chaser kan eventueel schieten in enkelschots modus of met een 7-schots drummagazijn (niet meegeleverd).

De verstelbare micrometervizier zorgt voor snelle en gemakkelijke verwerving van het doel. Het pistool wordt bediend met een standaard 12gr. CO2-capsule, die in het CO2-compartiment onder de loop wordt geschroefd. Er zijn geen hulpmiddelen nodig om de CO2-capsule in te brengen en het verwisselen is snel en gemakkelijk met dit pistool. 

De DIANA Chaser CO2 pistool wordt geleverd in een zwart Diana foedraal die u ook rechtstreeks voor opslag kunt gebruiken. De tweeweg rits maakt het eenvoudig om een slotje (niet meegeleverd) te bevestigen. In de binnenzak kunnen eenvoudig kleine onderdelen en accessoires zoals kogeltjes en CO2-capsules worden bewaard. 

Conclusie: instapmodel CO2-luchtpistool met sterke prestaties, eenvoudige bediening en interessante match vizier.
SKU 3581