CO2 buks

Filteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

28 Resultaten

per pagina

CO2 buks kopen?

Een CO2 luchtbuks wordt net als een PCP- of Persluchtbuks aangedreven door gas. De CO2 buks kan gereed gemaakt worden door een CO2 patroon te gebruiken. Deze buks is wel minder krachtig dan een PCP luchtbuks en hij is ook minder geschikt voor lange afstanden. Alleen heeft de CO2 luchtbuks wel dezelfde nauwkeurigheid als een persluchtwapen.

Wanneer u een CO2 buks wilt aanschaffen moet u rekening houden met een aantal eigenschappen. Bij 25 graden Celsius staat het CO2 patroon onder de druk van gemiddeld 60 bar. Als het buiten kouder is kan de druk van de cilinder dalen. Daarnaast koelt een CO2 patroon af bij het schieten. De pellets zullen daardoor minder hard na elkaar afgevuurd worden. Als er even wordt gewacht zal het CO2 patroon weer op temperatuur komen en kunt u weer met volle kracht schieten.

CO2 buks kopen

STAAL Outdoor

Wij zijn een gerenommeerd specialist op het gebied van luchtbuksen. Naast dat beschikken al onze personeelsleden over alle vereiste keurmerken die van een wapenhandel gevraagd worden. STAAL Outdoor heeft een grote passie en jarenlange ervaring in de schietsport. Wij helpen u dan graag met het vinden van het juiste wapen.